ZOOMUMBA – Rejseguide og destinationer guide

Rejseguide og destinationer guide

Thassos, Græske Øer – Rejseguide

Den lille, cirkulære ø Thassos er beliggende ud for den sydlige kyst af fastlandet Grækenland, ca. 8 miles fra Makedoniens kystlinje. Denne uspolerede ø har smukke strande, der tiltrækker besøgende på udkig efter en rolig og afslappet pause med en traditionel græsk atmosfære. Resorts på Thassos omfatter Thassos Town, Skala Potamias, Skala Prinos, Skala Rachoni, Golden Beach, Perfkari, Limenaria og Potos.

Thassos strande på syd og østkyst af øen er de mest populære, med de mere rolige strande og bugt på vestkysten. Golden Beach, Alyki og Paradise Beach, sammen med sandstrande ved Skala Potamias anses for at være de bedste på øen. Alle strande tilbyder gode betingelser for svømning og vandsport.

Dækket i skovklædte bjerge, blide bakker og grønne landbrugsarealer gør øen ideel til vandreture, cykling og ridning. Øen har masser af maleriske, maleriske bjerglandsbyer at udforske, herunder Sotira, Panagia, Paries og Potamia. Ligesom Mount Ipsaron er disse landsbyer placeret uden for den slagne vej, men er værd at besøge for at nyde øens tradition og kultur.

Udflugter til rådighed omfatter ture til Limenas for at se Akropolis og templer dedikeret til Apollo og Athena, og det antikke amfiteater hvor forestillinger afholdes om sommerkveldene, bådture til øerne Kinira og Thassopoula og besøg i middelalderlige klostre. Sommermånederne her er varme og tørre med temperaturer omkring 27 C og 11 timers solskin om dagen.

Når du ser på ferietilbud til Thassos, hvorfor ikke overveje at besøge i løbet af foråret, når øen nyder varmt vejr med lidt nedbør og er dækket af smukke, farverige vilde blomster. Hvis du er på udkig efter en afslappende ferie i en traditionel, uspoleret indstilling, så pas på de mange sidste minuts ferie, der tilbydes til denne smukke græske ø Thassos.

1 Comment

  1. Mr WordPress

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *